Hva er Kreativklynge? Og hvem er de?

Kreativklynge er en plass hvor man kan være kreativ sammen med andre. Hvor de som vil sy med sin symaskin, lære noe nytt om et kunstmedie, male ferdig bildet som har stått i kjelleren i mange år, kan gjøre det. Kreativklynge AS ble startet høsten 2019 av to damer med ekstra energi til å spre kreativitet på fritiden. Vi holder til på Skansekaia, Tollbugt 6, i 4 etasje over Baker Walderhaug. Vi er 17 kreative aktører som leier her i dag .

Noen av de som holder til i Kreativklynge er:

Camilla Ormseth

Utdannet ved Ålesund kunstfagskole Maler abstrakt kunst Bruker spraymaling og akryl i kunstverkene. Har tidligere drevet Atelier CO&MO sammen med Marit Ormseth, som holdt til i Keiser Wilhelmsgt. 70 Har holdt en del utstillinger i eget atelier og på messer mm.

Min nettside

Marit Ormseth

Jeg maler i hovedsak abstrakt kunst i akryl og mixed media. Er veldig glad i farger, som nok vises igjen i mange av bildene mine, men har også bilder i rolige farger. Åpen for å prøve nye teknikker og materiale. Bildene mine blir ofte til intuitivt, og styres av følelser og sinnsstemning. Jeg har fått høre at det er mye healing i bildene mine. Endel kurs i abstrakt kunst har jeg tatt, og holdt endel utstillinger i eget atelier i tillegg til messer de siste årene - bl.a. Fritidsmessa i SBMA. Jeg er «MO» i Atelier CO&MO, som tidligere holdt til i Keiser Wilhelmsgt 70.

Min nettside

Bjørn Peder Djupvik

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært glad i å tegne og male. Men først de siste 25 årene har jeg trukket det frem i større omfang med det og male. Jeg bruker i all hovedsak akrylmaling på lerret. Og, som du skjønner. er jeg en selvlært kunstner. Jeg har et bredt spekter av uttrykksformer, som kystlandskap, fjorder og fjell, kulturarv av landskap og bygninger. I tillegg våger jeg meg på noen abstrakt former og gjerne mennesker. Uttrykk fra det nordnorske landskap er også naturlig for meg å male, fordi jeg har bodd i Nord-Norge halve livet. Som nevnt finner jeg stor glede i det å male bilder, og i tillegg er jeg så heldig å være i fellesskapet med Kreativ klynge, som består av personer med samme gleden. Og derfra at man kan utvikle seg videre i det og male bilder. Håper selvsagt at du og andre finner gleden av noen av mine bilder.

Min nettside

Steivor Tangen

Nordlending, bosatt i Ålesund siden 2013 etter 28 år i Oslo. Det å blottlegge seg, ved å vise frem det man lager har tatt litt tid, men for noen år siden kastet jeg meg ut i det. Jeg elsker det abstrakte og maler med akrylmaling, bruker epoxy og eksperimenterer med andre mixed media teknikker. Inspirasjonen er naturen og menneskene jeg møter. Dersom du ønsker å følge med i det daglige anbefaler jeg at du følger meg siden min på Facebook Art By Steivor Tangen eller min webside.

Min nettside

Gerd Grimsø

Mine arbeider har slektskap til natur og kystlandskap. Formspråket er i ulike teknikker m/akvarell/akryl, som vises i et abstrakt uttrykk med figurative elementer. Ofte i små format med tema og innhold som kan engasjere betrakteren. Medlem i NBK (Norske Billedkunstnere) og SDS (Samisk Kunstner forbund)

Min nettside

Marius Sætre

Jobber med akryl, spraymaling og grafitti tusj. Illustrasjoner og abstrakt kunst.

Min nettside

Sissel Karin Walderhaug Schmidt

En av to gründere av Kreativklynge AS. Å endelig ha en plass å male i fellesskap med flere har vært en drøm lenge. Synnøve og jeg grep muligheten når den bød seg høsten 2019. Jeg jobber til daglig som designer i Spirdesign, men finner tid til å være enda mer kreativ på fritiden. Jeg trener mest på å male figurativt, men også på abstrakte uttrykk. Bruker både akryl og oljemaling.

Min nettside

Synnøve Vadseth Furholm

En av to gründere av Kreativklynge AS. Etter at jeg tok en Bachelor of Art ved Statens Høgskole for Kunsthåndverk og Design, har jeg ikke arbeidet mye med fagfeltet stofftrykk som jeg spesialiserte meg innen. Jeg elsker farger og å være kreativ, syr, broderer og jobber med det som faller meg inn. Her i Kreativklynge er det rom for det meste og et fint fellesskap å være i.

Min nettside